Recept - Clarias

Clarias är en halvfet kotlettfisk, rik på omega 3, med spänstigt och fast kött som för tankarna till
både kyckling, marulk och fläskfilé. Smaken är ren och elegant. Clarias tål mycket i köket.
Den klarar höga temperaturer och längre tillagning, vilket gör att den passar i både bouillabaise,
paella eller en het Tom Yam. Helt enkelt en jättebra fisk.

Snittar med varmrökt Clarias och picklad rödklök

Citrusröra med rundrökt jägarkryddad Clarias

Skärgårdsröra

Höstig Clariasgryta

Färsfyllda paprikor

Tacogratäng

Färsfylld cannelloni

Clarias ryggbit med pommes och tomatsallad

Grillad rödstrimma med smashed nypotatis

Grillspett med grekisk sallad

Marinerad Clarias ryggbit med pestorisoni

Grillbit med sötpotatissallad

Currygryta

Chili con carne

Vietnamesiska vårrullar

Wallenbergare

Clariaslasagne

Clariastacos

Clariasburgare

Teriyaki Clarias

Julfärsbullar

Cevapcici på Clarias med klyftpotatis

Senapsclarias

Clarias "köttbullar"

Clariasbolognese

Clariasbiffar med råstekt potatis och senapscremé

Paella på clarias

Bouillabaisse på clarias

Tom yam på clarias

Grillad clarias med salsa verde

Grillad clariassida i pita

Fisksoppa med clarias och smak av konjak

Caesarsallad med clarias

Grillad clariaskotlett

Poké bowl på clarias

Clariasburgare med bacon