top of page
Kock med intresse för hållbarhet och revolutionär ådra i Göteborg och Malmö
Vågen.png

Gårdsfisk har sedan 2013 producerat fisk på en gård i Skåne och våra produkter säljs över hela landet.

Vi letar nu kockar med intresse för hållbart fiske och miljö som vill hjälpa oss att introducera förmodligen världens mest hållbara fiskar på den svenska marknaden genom att vara vårt ansikte utåt mot restauranger.

I ARBETSUPPGIFTERNA INGÅR DET ATT:

  • Få fler restauranger att välja Gårdsfisk genom att hitta, besöka och utbilda restauranger i hur man på bästa sätt lagar våra fiskar

  • Planera och exekvera event med restauranger eller demos i butik

  • Ta fram recept som kan inspirera restauranger och konsumenter

 

VI SER GÄRNA ATT DU:

  • Arbetat som kock i mer än 3 år

  • Har ett kontaktnät bland restauranger

  • Är social, är bra på att knyta nya kontakter och gillar att träffa nya människor

 

Vi söker primärt kockar på halvtid i Göteborg och Malmö. Med möjlighet till utökning.

bottom of page