

FAJITAS QUESADILLAS
MED AVOKADODIPP
INGREDIENSER
(4 PORTIONER)
400 g färs av Gårdsclarias
1 paket Fajitaskrydda
6 stora tortillabröd
300 g riven ost
1 burk majs
2 dl Créme fraiche
2 avokado
1 lime
Salt
GÖR SÅ HÄR
1. Börja med att steka färsen i lite matfett och tillsätt fajitaskryddan. Stek färsen tills den är genomstekt.
2. Halvera avokadon och plocka ut kärnan. Gröp sedan ur hela innehållet och mosa med en gaffel eller stavmixer i en skål. Tillsätt Créme fraiche och smaka av med limesaft och lite salt.
3. Lägg ett tortillabröd på en tallrik och lägg ett jämnt lager ost på hela brödet. Lägg sedan på färs och majs jämnt fördelat och slutligen ett lager ost till. Därefter läggs ett nytt tortillabröd på som ett lock.
3. Stek på medelvärme i en torr stekpanna. Vänd försiktigt när brödet har fått fin färg och stek sedan i någon minut på andra sidan.
4. Tillaga resten av quesadillasen och skär sedan Quesadillan i bitar.
5. Severa Quesadillan med den fräscha avokadodippen.