top of page

Nyheter

Vågen.png

Träffa oss i Göteborg på ThinkFood 

Den 15-16 september är det framtidsmässa om mat på taket till Nordstan i Göteborg. Vi deltar och bjuder och säljer fisk. "Mat är så mycket mer än att tillaga och äta. Det innebär att ställa frågan var det odlas, hur det odlas, hur det transporteras, påverkan på miljö, näringsinnehåll. Mat är också en fantastisk möjlighet till möten och upplevelser, till att testa en ny smak, att komma in i en annan kultur. Alla kan prata mat.

Thinkfood_Instagram.png
arno-smit-120118-unsplash.jpg

Träff för intresserade fiskbönder

19 november bjuder vi in till en träff där vi berättar om vårt koncept för dig som vill bredda din verksamhet med fisk. 

Gårdsfisk är med på MAT 2018

den 6-8 september pågår Mat2018 i Växjö. Gårdsfisk föreläser på Engaholms gods om fisk i ladugårdar och ställer ut i Konserthusparken och på Stortorget. Dessutom lagar unga ekokockar i sin final på Konserthuset förrätt på Rödstrimma. Vi ser fram emot att träffa er där! 

arno-smit-120118-unsplash.jpg
arno-smit-120118-unsplash.jpg

Gårdsfisk växer!

Intresset för hållbart producerade livsmedel är stort, men fler behöver få upp ögonen för världens mest hållbara fisk. Gårdsfisk behöver bli fler. Just nu söker vi butiksdemopersonal i Stockholm och Göteborg samt beredningspersonal till vår beredning. Tipsa gärna och välkommen att söka! Läs mer i annonserna som ligger här, här och här

bottom of page