top of page

RYGGBIT AV GÅRDSCLARIAS
MED PESTOPOTATIS TOPPAT
MED PARMESAN

INGREDIENSER

(4 PORTIONER)

500 g ryggbit av Gårdsclarias

1 kg delikatesspotatis

2 msk pesto

Parmesan

Ruccola

Salt

Peppar

1 msk olja

Smör att steka i

GÖR SÅ HÄR

1. Sätt igång ugnen på 200 grader. Halvera den oskalade delikatesspotatisen och häll ut på en plåt med bakplåtspapper. Häll över olja, salta och blanda runt väl. Sätt in plåten i ugnen i 20-30 min.


2. Salta och peppra fileerna och stek sedan i rikligt med smör.


3. Stick potatisen med en provsticka och ta ut dom när dom är färdiga. Lägg potatisen i en skål och blanda runt dom tillsammans med peston.


4. Servera potatisen med clariasfileerna, ruccola och grovt riven parmesan.

Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!

bottom of page