
Fisk för framtiden
- från svenska gårdar
God och lättlagad gårdsfisk!
Gårdsfisk föddes ur en enkel idé - ett integrerat lant- och vattenbruk som gör det möjligt att äta fisk utan att utmana fiskbestånden i haven. Förutom att bidra till en levande landsbygd så producerar vi riktigt god fisk uppfödd på svenska gårdar!

Dagens lunch hos Paultaylor Lanthandel. Wallenbergare
tillagat på färs från Gårdsclarias.
DanDan nudlar med färs av Gårdsclarias och
rostade pumpafrön
RECEPT - 10 PORTIONER
Kålpudding på färs av Gårdsclarias, savoykål,
dill och lingongräddsås
RECEPT - 10 PORTIONER



Fiskköttbullar
Säg hej till världens kanske godaste fiskköttbulle – ett snabbt, gott och enkelt sätt att få in mer fisk i vardagen. Samma fina smak och textur som en traditionell köttbulle och den briljerar tillsammans med de vanliga tillbehören!


Färs av Gårdsclarias
Färs av Gårdsclarias är en given succé i alla köket! Färsen kan användas precis som vanlig nötfärs för att göra t.ex köttbullar, Wallenbergare eller tacos. Clarias är en medelfet matfisk med fast kött som tål höga temperaturer i pannan, på grillen och i ugnen.




Tillsammans skapar vi en levande landsbyggd
På en gård finns byggnader och jordbruksmark - det som behövs för att föda upp fisk - med låg miljöpåverkan.