top of page
GF_Pil_Cirkel.png

Fiskköttbullar i tomatsås

INGREDIENSER

(4 PORTIONER)

400 g fiskköttbullar

500 g spaghetti

500 g krossade tomater

1-2 vitlöksklyftor

Färsk basilika

Riven västerbottenost

2 msk olivolja

Salt

Peppar

GÖR SÅ HÄR

1. Häll vatten i en kastrull och koka spaghettin enligt anvisningar.


2. Stek fiskköttbullarna i valfritt fett i en stekpanna.


3. Häll dom krossade tomaterna i en kastrull och pressa ner vitlöksklyftan.


4. Häll i olivolja och smaka av med salt och peppar och låt sjuda en liten stund.


5. Hacka den färska basilikan och tillsätt i tomatsåsen innan servering.


6. Servera spaghettin med fiskköttbullarna och häll över tomatsåsen och toppa sedan med den rivna västerbottenosten.

Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!

bottom of page