Fiskköttbullar i tomatsås
INGREDIENSER
(4 PORTIONER)
400 g fiskköttbullar
500 g spaghetti
500 g krossade tomater
1-2 vitlöksklyftor
Färsk basilika
Riven västerbottenost
2 msk olivolja
Salt
Peppar
GÖR SÅ HÄR
1. Häll vatten i en kastrull och koka spaghettin enligt anvisningar.
2. Stek fiskköttbullarna i valfritt fett i en stekpanna.
3. Häll dom krossade tomaterna i en kastrull och pressa ner vitlöksklyftan.
4. Häll i olivolja och smaka av med salt och peppar och låt sjuda en liten stund.
5. Hacka den färska basilikan och tillsätt i tomatsåsen innan servering.
6. Servera spaghettin med fiskköttbullarna och häll över tomatsåsen och toppa sedan med den rivna västerbottenosten.
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!