top of page

Snittar med Varmrökt Clarias
INGREDIENSER
(2 PORTIONER)
125 g Varmrökt Clarias Naturell
Smör att steka i
2–3 brödskivor formfranska
2 msk crème fraiche
1 tsk majonnäs
Riven eller pressad vitlök efter smak
2–3 skivor picklad rödlök
En liten näve ruccola
1/2 äpple
GÖR SÅ HÄR
1. Stansa ut brödet och stek i smör på båda sidor tills det blir frasigt.
2. Blanda crème fraiche, majonnäs och lite vitlök, bred på brödet.
3. Lägg ruccola ovanpå såsen.
4. Skär den rökta clariasen i lagom stora bitar och lägg på toasten.
5. Toppa med picklad rödlök.
6. Skär lite äpple i små bitar och lägg överst. Servera sedan och njut!
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!
bottom of page
