top of page
GF_Pil_Cirkel.png

Snittar med Varmrökt Clarias

INGREDIENSER

(2 PORTIONER)

125 g Varmrökt Clarias Naturell

Smör att steka i

2–3 brödskivor formfranska

2 msk crème fraiche

1 tsk majonnäs

Riven eller pressad vitlök efter smak

2–3 skivor picklad rödlök

En liten näve ruccola

1/2 äpple

GÖR SÅ HÄR

1. Stansa ut brödet och stek i smör på båda sidor tills det blir frasigt.


2. Blanda crème fraiche, majonnäs och lite vitlök, bred på brödet.


3. Lägg ruccola ovanpå såsen.


4. Skär den rökta clariasen i lagom stora bitar och lägg på toasten.


5. Toppa med picklad rödlök.


6. Skär lite äpple i små bitar och lägg överst. Servera sedan och njut!

Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!

Gårdsfisk finns hos utvalda återförsäljare.

Sticker Fisk från Svenska bönder

Följ med oss ner på djupet.

Ibland knåpar vi ihop smarta och kul mail med nyheter, erbjudanden och uppdateringar.

Tack!

bottom of page