top of page
Tataki på halstrad Gårdsclarias
INGREDIENSER
(4 PORTIONER) - FÖRRÄTT
250 g ryggbit av Gårdsclarias
1/2 knippe salladslök
Soja
Kryddrub:
1 tsk havssalt
1 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
1 tsk mald koriander
1 nypa chilipulver
GÖR SÅ HÄR
1, Blanda ihop en rub på havssalt, paprikapulver, vitlökspulver, mald koriander och chilipulver. Klappa fisken torr och vänd i rubben. Halstra den hastigt på båda sidor i en het stekpanna, ca 1 min per sida.
2. Lägg fisken i kyl i ca 10 min och skär sedan 1/2 cm tunna skivor. Servera med soja och finhackad salladslök.
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!
bottom of page