top of page

Toast med clariasröra
INGREDIENSER
(2 PORTIONER)
125 g Varmrökt Clarias Örtagård
1 ½ dl crème fraiche
¾ dl majonnäs
3 msk dill
½ msk citronsaft
Salt och vitpeppar
1 krm wasabi
2–3 tsk tångkaviar
2 skivor surdegsbröd
Några salladsblad
Smör
GÖR SÅ HÄR
1. Blanda crème fraiche, majonnäs, wasabi och citronsaft. Smaka av med salt och vitpeppar.
2. Skär den varmrökta clariasen i lagom stora bitar och vänd ner i röran.
3. Hacka och blanda i dillen precis innan servering.
4. Rosta och smöra surdegsbrödet. Lägg på salladsblad, toppa med röran och garnera med tångkaviar och en citronskiva. Smaklig spis!
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!
bottom of page
