top of page
GF_Pil_Cirkel.png

Varmrökt Clarias Citronpeppar med potatissallad

INGREDIENSER

4 PORTIONER

4 paket Varmrökt Clarias Citronpeppar


900 g potatis

1 tsk salt


1 kruka romansallad

500 g små tomater

1 liten fänkål


VINÄGRETT

1 knippe Dill

4 msk Olivolja

1 tsk Vitvinsvinäger

1 tsk Flingsalt

Svartpeppar


GÖR SÅ HÄR

1. Rosta potatisen. Sätt ugnen på 250 grader. Dela potatisen och placera på en plåt med den skurna sidan nedåt och rosta i mitten av ugnen i 30 min.


2. Gör vinägretten. Blanda finhackad dill, olivolja, vinäger och salt.


3. Skiva fänkål så tunt det går och skiva tomaterna. Blanda ihop vinägretten med den rostade potatisen, fänkål, tomater och romansallad.  Garnera med mer finhackad dill, salta och peppra.


4. Servera med Varmrökt  Clarias Citronpeppar.

Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!

bottom of page