Varmrökt Clarias Citronpeppar med potatissallad
INGREDIENSER
4 PORTIONER
4 paket Varmrökt Clarias Citronpeppar
900 g potatis
1 tsk salt
1 kruka romansallad
500 g små tomater
1 liten fänkål
VINÄGRETT
1 knippe Dill
4 msk Olivolja
1 tsk Vitvinsvinäger
1 tsk Flingsalt
Svartpeppar
GÖR SÅ HÄR
1. Rosta potatisen. Sätt ugnen på 250 grader. Dela potatisen och placera på en plåt med den skurna sidan nedåt och rosta i mitten av ugnen i 30 min.
2. Gör vinägretten. Blanda finhackad dill, olivolja, vinäger och salt.
3. Skiva fänkål så tunt det går och skiva tomaterna. Blanda ihop vinägretten med den rostade potatisen, fänkål, tomater och romansallad. Garnera med mer finhackad dill, salta och peppra.
4. Servera med Varmrökt Clarias Citronpeppar.
Vi hoppas att det ska smaka! Vill du hänga med oss på vår resa där vi ska rädda haven? Eller se mer av vårt dagliga arbete på gården? Titta då in på vår Instagram och håll utkik!